Onze tools

Alfapass Smartcard
Een geverifieerde
identiteit in
kaartvorm.

Wat is de Alfapass Smartcard

Met de Alfapass Smartcard krijgen eindgebruikers over landgrenzen heen een gecontroleerde identiteit. Door zijn gebruik op meerdere locaties, zijn gebruiksvriendelijkheid en veiligheid onderscheidt de Alfapass smartcard zich moeiteloos van andere toegangspasjes. Want Alfapass legt de lat hoog: met intelligente integraties die de identiteit van de eindgebruiker foutloos verifiëren.

Secure Smartcard

De Alfapass Smartcard is een secure slimme kaart waarop een geverifieerde identiteit staat. Met die kaart krijgt de eindgebruiker toegang tot een vooraf bepaalde fysieke locatie.

Veilige aanmelding

De identiteit word altijd op een fysieke manier gecontroleerd en uitgegeven. De eindgebruiker moet de kaart zélf ophalen in een van onze kantoren. Zo kunnen we de nodige biometrische data koppelen aan de smart card.

Vertrouwde locatie

De Alfapass Smartcard komt goed van pas om fysieke toegang te verlenen tot een vertrouwde locatie op een bedrijfsterrein. Vergelijk het met een sleutel waarmee iemand binnenkomt bij een van onze aangesloten partners

Voordelen Alfapass Smartcard

Betrouwbaar

De Alfapass Smartcard is compatibel met alle geldende veiligheidsvoorwaarden. De integratie van de kaart verloopt vlot, dankzij NFC-technieken en -systemen.

Betrouwbaar
Gebruiksvriendelijk

Niets eenvoudiger dan de Alfapass Smartcard om je identiteit te bewijzen. Het bevat alle essentiële identiteitsgegevens aangevuld met unieke biometrische data.

Gebruiksvriendelijk
Snel
Moet het snel gaan? Dan neem je met je Alfapass Smartcard in de hand zeker en vast voorsprong bij de aangesloten bedrijven. Je identiteit wordt in geen tijd geverifieerd.
 
Snel

Je kaart afhalen en activeren

Ophalen kaart

De eindgebruiker haalt zijn Alfapass Smartcard zélf af in één van onze Alfapass kantoren. Neem je identiteitskaart mee. Op dat moment koppelen we ook jouw biometrische kenmerken aan je Alfapass Smartcard. We beveiligen en valideren deze gegevens met de hoogst mogelijke veiligheidsnormen.

Activeren of toekennen van rechten bij onze partners

Het activeren van de Alfapass Smartcard en het toekennen van toegangsrechten behoort tot de volledige verantwoordelijkheid van de (Port) faciliteit zelf. Deze procedure van activatie wordt vrij bepaald door de (Port) faciliteit in kwestie. Deze informatie bekom je bij het afhalen van de Alfapass Smartcard.

Pricing

De Alfapass Smartcard dient éénmalig aangekocht te worden. Verder is er een jaarabonnement dat er voor zorgt dat de gegevens van de bezoekers/eindgebruikers aan de hoogste security normen voldoen en de operationele diensten ten alle tijden actief zijn.

Alfapass Identiteit

60 euro / jaar

* Eenmalige administratie- en productiekost: €35/kaart.
Abonnement: €60/jaar

Nog meer Alfapass tools

Alfapass 020-min

Alfapass Web

Creëer en beheer je identiteit op ons webplatform.

Alfapass 416-min (1)

MyAlfapass Mobile (comming soon)

Bewijs jouw identiteit met een handige app.