CSP Zeebrugge Terminal

Leopold II Dam – Kaai 120
Zeestation
E-mail: zeebrugge.info@cspterminals.com
Tel. +32 50 50 25 00

Contactpersoon:
Duty Port Facility Security Officer
E-mail: zeebrugge.pfso@cspterminals.com
Tel. +32 50 50 26 16
Fax. +32 50 50 25 51

Security Desk
E-mail: zeebrugge.security@cspterminals.com
Tel. +32 50 50 25 61
Fax. +32 50 50 25 51

Truckers dienen zich éénmalig persoonlijk aan te bieden aan onze securitydesk zodat ze informatie van onze veiligheidsregels kunnen ontvangen, waarna toegang zal verleend worden via de truckersgate, voor de geldigheidsduur van de Alfapass.

Havenarbeiders dienen zich éénmalig persoonlijk aan te bieden aan onze securitydesk zodat ze informatie van onze veiligheidsregels kunnen ontvangen, waarna toegang zal verleend worden, voor de geldigheidsduur van de Alfapass.

Alle andere gebruikers dienen zich persoonlijk aan te melden bij onze securitydesk, met de reden van zijn/haar bezoek, specifieke toegang zal dan in functie hiervan verleend worden voor een welbepaalde periode. Tevens zullen ze specifieke toelichting krijgen wat betreft onze veiligheids- en securityregels.
Indien het bezoek gerelateerd is aan een schip, dient er tevens een vooraanmelding van de kapitein of de scheepsagent te zijn.
Deze vooraanmelding kan rechtstreeks gestuurd worden naar onze security desk.

De Alfapass-kaart is strikt persoonlijk en mag onder geen enkele voorwaarde worden doorgegeven aan derden. Indien misbruik wordt vastgesteld, zullen de toegangsrechten van de desbetreffende Alfapass onmiddellijk geblokkeerd worden. Dergelijk misbruik zal als ‘ISPS-veiligheidsincident’ aan het LCMB (Lokaal Comité voor Maritieme Beveiliging) in Zeebrugge gerapporteerd worden.