Alfapass verhoogt de Veiligheid van fysieke en digitale perimeters

De klanten van Alfapass hebben één ding gemeen: ze vinden het belangrijk om te weten wie toegang heeft tot hun terreinen of gebouwen. Alfapass neemt de identificatie en authenticatie van hen over, zodat zij weten voor wie ze de spreekwoordelijke deur mogen openen. 

Identificatie en authenticatie

We controleren de fysieke en digitale identiteit van onze eindgebruikers, die zij kunnen bewijzen door hun geverifieerde Alfapass Smartcard.

Service

Onze diensten bieden een passend antwoord op de complexe uitdagingen rond regelgeving en compliancy

Steeds meer bedrijven moeten afrekenen met de recent gewijzigde wetgeving rond persoonsgegevens. Daarbovenop maken complexe IT-systemen, processen, regelgevingen, ISPS & gegevensbescherming de uitdaging alleen maar groter. Wij ontzorgen je op vlak van identificatie en authenticatie, dit deel van je takenlijst nemen we op ons.

De diensten van Alfapass geven je de opportuniteit om toegangscontrole op maat van je bedrijf te organiseren. Dat doen we door een fysieke, digitale of zelfs gecombineerde manier van aanmelden. Zo kunnen bezoekers hun identiteit bewijzen op de manier die jouw onderneming verkiest.

Digital signing

Deze vorm van authenticatie is de digitale variant van de fysieke authenticatie via het scannen van een document of biometrie. Nu controleer je de identiteit van je gebruikers met digitale middelen. Ben je graag 200% zeker? Combineer dan de digitale middelen met onze fysieke authenticatie.

Waarom Alfapass?

Makkelijke identificatie

Alfapass vergemakkelijkt identificatie, zonder dat dit de veiligheid van je onderneming in het gedrang brengt.

Online privacy

Onze diensten zijn conform de huidige regelgevingen. Zo weten bezoekers dat hun gegevens volledig veilig zijn en dat ze geen onnodige informatie moeten delen.

Minder kosten

Wachtwoordbeheer, zelfs dat met 2Factor Authenticatie, mag je alvast van je todo-lijstje schrappen en je volgende bestelling voor hardwaretokens of kaartlezers mag je annuleren. Digitaliseer je papierstroom met Alfapass.

Altijd correcte gegevens

Geen typefouten, geen ontbrekende info, … de gebruikersinformatie op een Alfapass is 100% betrouwbaar. Zo geef jij de juiste toegang aan de juiste persoon.

Veiligheid van topniveau

Alle gegevens op de Alfapass worden versleuteld bewaard. Daarbovenop zetten we alles op alles om onze klanten maximaal te beschermen tegen fraude of manipulatie.

Een unieke digitale ID

Alfapass is er echt voor iedereen. Iedereen met een smartphone en geldig identiteitsdocument kan een digitale identiteit bij Alfapass aanmaken.

Veiligheid verhogen met Alfapass

Alfapass wil in de eerste plaats naadloos inspelen op de noden van klanten. Ontdek hoe we een maximale impact creëren.

Elk bedrijf kampt met zijn eigen specifieke uitdagingen. Tijdens een intake gaan we op zoek naar de uitdagingen en noden van jouw bedrijf.

We analyseren en bespreken je wensen en noden met de integratiepartner van jouw bedrijf. Daarna maken we een analyse van de pijnpunten en mogelijke opportuniteiten.

Knopen doorgehakt en puntjes op de i gezet? Dan gieten we alles in een plan van aanpak. Hierdoor wordt het volledige traject voor alle partijen duidelijk.

Daarna slaan we met je integratiepartner de handen in elkaar. We voeren alle veranderingen door en leveren tijdig alle deliverables op.

We blikken nog even terug op het volledige traject en ronden het project samen met jou af.

Meer info

Technische documentatie

Ontvang alle informatie en technische documentatie.

Partners

Ontdek de partners waarmee we al lange tijd samenwerken.