Correcte identificatie en probleemloze authenticatie van identiteiten

Een vlotte onboarding begint bij Alfapass. We hebben alles in huis om de juiste personen te identificeren en authenticeren.

Efficiënte tools voor identificatie

Onze tools voor identificatie bieden voordelen voor bedrijven én eindgebruikers. Medewerkers, leveranciers, chauffeurs, aannemers, bezoekers, … hebben immers allemaal baat bij een snelle en eenvoudige authenticatie.

1 identiteit, meerdere tools

De Alfapass opent letterlijk en figuurlijk deuren. Onze tools kan je namelijk bij verschillende bedrijven gebruiken, wat de afhandeling van identificatie een stuk gemakkelijker maakt.

Veilige persoonsgegevens

Al onze oplossingen zijn GDPR-compliant en onderworpen aan de hoogste standaarden. Zo wordt identiteitsfraude meteen een heel pak moeilijker.

Gebruiksgemak

Jezelf identificeren? Dat kan nu door je Alfapass te scannen of de MyAlfapass-app op je smartphone te openen. Veilig en efficiënt.

Onze tools

Alfapass Smartcard

Bewijs je identiteit met een smartcard.

 

Alfapass Web

Creëer en beheer je identiteit op ons platform.

MyAlfapass

Bewijs je identiteit met een app.

 

Hoe vraag ik een Alfapass identiteit aan?

De aanvraag van een Alfapass identiteit is snel en efficiënt: je bestelt je Alfapass online en kan hem binnen een werkdag afhalen.

Maak hier je account aan en registreer jezelf en je bedrijf.

Na een instant validatie word je doorverwezen naar ons betaalplatform.

Werknemers moeten de Alfapass persoonlijk afhalen in één van onze kantoren. Daar doen we eerst en vooral een manuele en digitale check-up van de identiteit. Daarna nemen we biometrische gegevens af en plaatsen we deze versleuteld op de Alfapass.

Bijna klaar! Nu moet je de Alfapass per Port Facility of groep van bedrijven éénmalig laten registreren bij de lokale security desk. Vanaf dat ogenblik kan de werknemer zijn of haar Alfapass gebruiken wanneer dat nodig is.

Pricing

Je moet een Alfapass éénmalig aankopen. Daarnaast is er een jaarabonnement, waardoor alle diensten 24/7 operationeel blijven en voldoen aan de hoogste security-normen.

Alfapass Identiteit

60 euro / jaar

* Exclusief eenmalige administratie- en productiekost: €35/kaart.