Onze tools

Alfapass Smartcard
Geverifieerde
identiteit in
kaartvorm

Wat is de Alfapass Smartcard?

De Alfapass Smartcard is een internationaal bewijs van gecontroleerde identiteit. Alfapass legt hierbij de lat extreem hoog: intelligente identificatie, maximale integratie, foutloze verificatie en gebruiksvriendelijkheid. Op die manier onderscheidt onze smartcard zich zonder problemen van andere toegangsbewijzen.

Veilige Smartcard

De Alfapass Smartcard bevat een geverifieerde identiteit. Hierdoor krijgen enkel de juiste mensen op het juiste moment toegang tot de juiste locatie.

Extra validaties

We controleren persoonlijk de identiteit van gebruikers op een digitale én fysieke manier, en koppelen hun biometrische data aan de Smartcard. Zo wordt identiteitsfraude een pak moeilijker.

Persoonlijke sleutel

De Alfapass Smartcard wordt een persoonlijke sleutel, die toegang geeft tot vertrouwde locaties op bedrijfsterreinen.

Voordelen van de Alfapass Smartcard

Betrouwbaar

De Alfapass Smartcard voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en internationale regelgevingen.

Betrouwbaar
Gebruiksvriendelijk

Er is geen eenvoudigere manier om je identiteit te bewijzen. De Alfapass Smartcard bevat alle essentiële gegevens en unieke biometrische data.

Gebruiksvriendelijk
Snel
Moet het snel gaan? Gewoon even je Alfapass Smartcard bovenhalen bij de aangesloten bedrijven, zodat zij jouw identiteit onmiddellijk kunnen verifiëren.
 
Snel

Je Alfapass Smartcard ophalen

Ophaling

Eindgebruikers moeten de Alfapass Smartcard persoonlijk afhalen in één van onze kantoren. Daar doen we eerst en vooral een manuele en digitale check-up van de identiteit. Daarna nemen we biometrische gegevens af en plaatsen we deze versleuteld op de Alfapass Smartcard.

Activering

De activatie van een Alfapass Smartcard en het toekennen van toegangsrechten behoort tot de volledige verantwoordelijkheid van de (Port) faciliteit zelf. Deze procedure van activatie wordt vrij bepaald door de (Port) faciliteit in kwestie. Deze informatie bekom je bij het afhalen van de Alfapass Smartcard.

Pricing

Je moet een Alfapass éénmalig aankopen. Daarnaast is er een jaarabonnement, waardoor alle diensten 24/7 operationeel blijven en voldoen aan de hoogste security-normen.

Alfapass Identiteit

60 euro / jaar

* Exclusief eenmalige administratie- en productiekost: €35/kaart.

Nog meer Alfapass tools

Alfapass 020-min

Alfapass Web

Creëer en beheer je identiteit op ons webplatform.

Alfapass 416-min (1)

MyAlfapass

Bewijs jouw identiteit met een handige app.